Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan bakanlıklar ve kamu kurumları aralıklarla görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavları düzenlemektedir. Bu sınavlarda başarılı olan adaylar mevcut mevkiilerinden daha yüksek mevkiilere geçmekte ve ünvanlarında da değişiklikler meydana gelmektedir.

Adalet Bakanlığının da en yakın zamanda görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavı duyurusu yapılması beklenmekteydi. Merak ile beklenmekte olan açıklama Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından duyuruldu.

SINAV TARİHİ DUYURULDU

Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama da görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavının 7 Ekim 2017'de yapılmasının planlandığı duyuruldu.

Tarih ve söz konusu açıklama Adalet Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından yapıldı. Yani görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavının 7 Ekim 2017'de yapılması beklenmektedir. Ancak yapılması planlandığı duyurusu yapıldığı için ilerleyen dönemlerde meydana gelecek olan değişiklikler ile ilerleyen bir tarihte de görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavının yapılması beklenmektedir. 

7 Ekim 2017 tarihine yakın bir dönem kala Adalet Bakanlığı aracılığı ile kamuoyuna görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavının yapılması beklenmekte olup adayların hangi tarihlerde nasıl sınava müracaat edebileceği de yine Adalet Bakanlığı aracılığı ile duyurulması beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim