Adalet Bakanlığı tarafından yapılan duyuru ile ilgili kadrolar için görevde yükselme sınavı düzenleneceği duyurulmuştu. Bu sene yapılan sınav Yazı İşleri Müdürü, İdari İşler Müdürü, Zabıt Katibi ve Şoför Kadroları kadroları için yapılmıştı ve görevde yükselmek isteyen adaylar Adalet Bakanlığı tarafından açılan görevde yükselme sınavına başvurularını gerçekleştirdi.

Görevde yükselme sınavının tamamlanması ile ilgili kadrolar için sonuçların ne zaman açıklanacağı merak edilirken sonunda duyuru yapıldı ve Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

SORGULAMA EKRANI

Adalet Bakanlığı Yazı İşleri Müdürü, İdari İşler Müdürü, Zabıt Katibi ve Şoför Kadroları kadroları için görevde yükselme sınavı düzenlemişti ve sınavın tamamlanması ile adaylar sonuçların açıklanmasını beklemekteydi. Sonun da konu hakkında duyuru yapıldı. Adaylar;

http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2017/mayis/tasra_ilan_gys/index.html

Yukarıda ki linki takip ederek ilgili ekrana T.C. kimlik numaralarını yazarak Yazı İşleri Müdürü, İdari İşler Müdürü, Zabıt Katibi ve Şoför Kadroları için düzenlenmiş olan görevde yükselme sınavı sonuçlarını öğrenebilir. Sınav da başarılı bulunan adayların görevleri yükseltilecek olup yine buna bağlı olarak görevi yükseltilecek olan adayların alacakları maaş tutarlarında da değişiklik olması beklenmektedir.

TÜM SINAV HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim