Açıköğretim final sonuçları açıklandı. Öğrenciler nihayet merakla beklediği sınav sonuçlarını öğrendi. Anadolu Ünivesitesi, AÖF sınav sonuçlarını 10 ile 15 gün aralığında değerlendirerek sonuçları adaylara duyuruyor. 13 ve 14 Ocak tarihinde yapılan Final sınavıda 11 günde değerlendirilerek sonuçlar duyuruldu. Güz dönemi AÖF sonuçlarına nasıl bakılır? Açıköğretimden geçme sistemi nasıl? 

13 Ocak cumartesi ve 14 Ocak pazar günü tüm Türkiye genelindeki il merkezlerindeki okullarda açıköğretim sınavı gerçekleştirildi. Sınavın ardından 15 Ocak pazartesi sınav soruları yayımlandı. Adaylar sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişe geçtiler ve nihayet bugün sonuçlar açıklandı. Sonuçlara bakamayan adaylar için sınav sonuçlarına nasıl bakılır ?

AÖF SINAV SONUÇLARINA NASIL BAKILIR?

Sına sonuçlarına bakmak için Anadolu üniversitesi sınav sonuç sistemi üzerinden Tc kimlik numarası ile giriş yaparak öğrenebilirler. Şifresiz not görüntülemeye izin vermeyen adaylar için login anadolu sitesi üzerinden TC ve şifreler ile giriş yapabilirler. Sonuçlar dönem sonu sınavı ile birlikte başarı notuyla irlikte açıklandı. Harf not dağılımına göre derslerin harf notları da yer aldı. 

Sınav sonuçları için : https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx

Editör: TE Bilisim