Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM 2018 KPSS sınavı branş sıralaması için yeni bir duyuru yapılması bekleniyor.

KPSS lisans sınavı sonuçlarının 29 Ağustos tarihinden açıklanmasının ardından branş sıralaması ne zaman açıklanacak? Adayların merakla beklediği branş sıralaması için yeni bir duyuru yayımlanması beklemekteler. İşin olsa ekibi olarak önce yıllarda yapılan açıklamalara bakıldığında sınav sonuçlarının açıklamasının üzerinden 1 ay sonra branş sırlamasının açıklandığını görmekteyiz.

BRAŞ SIRALAMASI NEDİR?

Branş sırlamaları adaylara bilgilendirme amacıyla oluşturulmakta ve başarı durumu için değerlendirme imkanı sağladığı için önemli bir işlev sağlamakta. Adayların ÖSYM'ye bildirdikleri eğitim bilgileri baz alınarak yapılan sıralama için halen çalışmaların devam ettiğini tahmin etmekteyiz.

Branş sıralamaları Aday İşletim sistemi üzerinden açıklanacak ve T.C. Kimlik Numarası ile birlikte aday şifresi girilerek öğrenilebilecek. 2018 KPSS Lisans sınavına giren adayların sınav sonuçlarına göre branş sıralaması yansıtıldığında adaylara bilgilendireceğiz. İşin olsa mobil uygulamasını takip ederek anında bilgi edinebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA / ÖZEL HABER