Kamu Personeli Seçme Sınavı Eğitim bilimleri sınavına 10 gün kaldı. 22 Temmuz tarihinde yapılacak olan KPSS Lisans eğitim bilimleri sınavı giriş yerleri açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden yeni bir açıklama yapıldı. ÖSYM yaptığı açıklamada sınava 14:30'dan sonra salonlara alınmayacağı uyarısında bulundu. 

KPSS LİSANS EĞİTİM BİLİMLERİ!

22 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan 2018 KPSS sınavı Eğitim bilimleri sınavına girişte kullanılacak olan giriş belgeleri yayımlandı. Sınav giriş belgeleri aday işletim sistemi üzerinden T.C Kimlik numarası ve aday şifresi ile öğrenilebilecek. 

SINAV GİRİŞİNDE UYGULANACAK KURALLAR;

 ÖSYM'den yapılan açıklamada sınava girişte "Sınav Giriş Belgesi ile Nüfus cüzdanı" bulunmayan adaylar sınava alınmayacak. Özel kimlik belgesi yerine geçen (Nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Süresi geçerli pasaport, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar)  bunların dışında sürücü belgesi meslek kimlik kartları geçerli olmayacak.  

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim