Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sınavlarında final sınavları ile birlikte 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi tamamlandı. Buna karşın mezun durumda olan en fazla 3 dersi kaldığı için mezun olamayan adaylara yönelik olarak üç ders sınavları gerçekleşiyor. Açıköğretim Fakultesi üç ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF üç ders sınav giriş belgeleri açıklandımı?

AÖF ÜÇ DERS SINAVI;

Anadolu Üniversitesi tarafından bazı sınav merkezlerinde düzenlenecek olan bütünleme sınavı niteliğindeki üç ders sınavları 21 Temmuz tarihinde yapılacak. Adaylar 3 ders sınavı için yapılacak açıklamanın ne zaman olacağını merak etmekte. üç ders sınavları mezun durumda olan adaylar için uygulanıyor. AÖF sistemi ile öğrenimlerine devam eden lisans ve önlisans öğrenciler için bu sınav önemli bir yere sahip olmakta. Sınav giriş belgleri yayımlandı mı?

AÇIKÖĞRETİM SINAV GİRİŞ BELGELERİ;

21 Temmuz tarihinde yapıalcak olan sınav için sınava girişlerde kimlik belgeleri ve sınav giriş belgeleri zorunlu. AÖF sınav giriş belgeleri henüz yayımlanmadı. Bununla birlikte aöf üç ders sınav giriş yerleri açıklanır açıklanmaz duyuracağız. İşin olsa uygulamasını indirerek anında bilgi sahibi olun.

Mobil uygulamayı indirmek için

İŞİN OLSA