Adayların beklediği ALES giriş belgeleri yayımlandı. ALES sınavına girecek olan adaylar için sınava gireceklere bina ve salon numaraları belli oldu. İşte ALES  sınav giriş belgelerine dair bilgiler.

 19 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek olan( 2017 ALES sonbahar dönemi) Giriş belgeleri için hem bekleyen adaylar artık yerlerini öğrenebilecekler. ALES 2017 sonbahar dönemi bina ve salon atanma işlemleri tamamlandı.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek olan ALES sonbahar dönemi sınav giriş belgelerini adaylar Sadece TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile birlikte ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden kontrol edebilir ve bina ile salon atama işlemlerini öğrenebilirler.

19 Kasım 2017 tarihinde saat 10.15 de uygulanacak olan 2017 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi giriş sınavına katılacak olan adaylar giriş belgelerini https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden kontrol edebilirler.

2017 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi giriş sınavına adaylar, saat 10.00'dan önce sınav binasına giriş yapmaları gerekmektedir. Bu zaman zarfından sonra gelen olan adaylar, sınav binalarına giriş yapamayacaklar.