14 15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF final sınavlarının soru ve cevapları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları belli oldu mu? 14 Ocak AÖF sınav soru sonuçları açıklandı mı? 15 Ocak AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? İşte merak edilen bu soruların cevapları haberimizde.

Anadolu Üniversitesi Rektörü 14-15 Ocak tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonuçları hakkında açıklamalarda bulundu. 14-15 Ocak AÖF sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Naci Gündoğan'ın yapmış olduğu açıklamada AÖF sınav sonuçlarını önümüzdeki birkaç gün içinde açıklanacağını müjdesini verdi.

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

14-15 ocak AÖF sınavına giren öğrenciler büyük bekleyiş devam ediyor. AÖF sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını bekleyen öğrenciler merak içinde. AÖF güz dönemi final soruları sorunsuz bir şekilde tamamlandığını da aktaran Anadolu Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Naci Gündoğan, ülkemizde son birkaç haftada yaşanan olumsuz hava koşullarının da sınav zamanına kadar uygun gitmesiyle birlikte yapılacak olan sınavlarımız da herhangi bir aksaklık olmadan atlattık dedi. Naci Gündoğan Ayrıca AÖF evde son bir yıldır sınav sonuçlarının da bir hafta içerisinde açıklandığını dile getirdi.

14-15 Ocak AÖF sınav soru cevapları yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu konu altında paylaşacağız. Ancak vermiş olduğumuz linke tıklayarak ta açıklanan sınav sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

http://www.anadolu.edu.tr/
Editör: TE Bilisim