Ülkemizin son yıllarda büyük çıkış yakalamış sigorta kuruluşları arasında yer almakta olan Zurich Sigorta yatırımlarına devam etmekte olup Türkiye'nin farklı noktalarında yeni yatırımları ile büyüme oranını da artırmaya çalışmaktadır.

Açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için Zurich Sigorta personel alımı gerçekleştirmekte olup personel alımı ilanları yayımlanmadan önce açık olan pozisyonlar tespit edilmekte uygun nitelikler belirlenmekte ve kamuoyuna kariyer siteleri ile duyuru yapılmaktadır. Yeni ilanlara göre Zurich Sigortanın personel alımı yaptığı görülüyor. Peki detaylar ve pozisyonlar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Zurich Sigorta iş ilanları için personel alımı gerçekleştirecektir. Peki personel alım detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, mesleklerine uygun belgelere ve niteliklere sahip olmak, bazı pozisyonlar için tecrübeli olmak, bilgisayar kullanımda iyi olmak, müşteri memnuniyetine önem vermek gibi genel şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru detayları nedir?

POZİSYONLAR ile BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Zurich Sigorta çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Teknik Destek Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Aktüerya Müdür Yardımcısı, Aktüerya Uzmanı, Müşteri Hizmetleri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Bireysel Acenteler Satış Uzmanı, Banka Satış Uzmanı, inans ve Muhasebe Uzman Yardımcısı, Kompleks Hasarlar Dosya Uzmanı vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/j3NHhT linkini kopyalaması, tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve git tuşuna basarak müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İLANLAR NELERDİR?

Editör: TE Bilisim