Zorlu Enerji Grubu Personel Alacak
Zorlu Enerji Grubu yayınladığı bildiride kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alacak. Personellerin seyahat engelinin bulunmaması gerekmektedir.

Zorlu Enerji Grubu katıldığı ihalelerde başarı sağlayarak Türkiye'nin dört bir yanına doğru yatırımlar yaparak bünyesinde çalışan personel sayısını da her geçen sene artırmaktadır. Özellikle elektrik dağıtım ve üretim alanında çalışa Zorlu Elektrik Üretim Anonim Şirketi yeni personeller alacak.

Zorlu Holding 2008 yılında katıldığı özelleştirme ihalesini kazanarak Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinin yaptığı işlemleri devralarak kendi şirket profili ile yapmaya başladı.

Zorlu Elektrik Üretim Anonim Şirketi yaklaşık olarak 8 senedir elektrik alanında çalışmalar yapmakta ve Belediyelerin açtığı ihalelere katılarak pek çok santrali satın almaktadır.

Ana merkezi İstanbul'da olan şirketin Kars, Eskişehir, Tunceli, Tokat, Rize, Erzurum, Erzincan gibi şehirler de santralleri bulunmaktadır. Denizliyi'de yatırım yapan Zorlu Grubu burada da jeotermal santrallerine de bakmaya başladı. Her geçen sene hisse ve personel olarak büyüyen şirket yeni personel alacak.

Alınacak Personellerde İstenilen Nitelikler

Erkek adayların kesinlikle askerlik alanında hiçbir engelinin bulunmaması gerekmektedir.
Başvuru yapacak olan personellerin yurt içi ve yurt dışı seyahat engelinin bulunmaması ve şirketin istediği zamanlarda seyahat edebilmesi gerekmektedir.
Microsoft Office programlarının tamamını etkili olarak kullanabilmesi gereken personelin verimli şekilde çalışması ve raporları çok detaylı biçimde tutması gerekmektedir.

Detaylar ve başvuru için kariyer.com'da bulunan şirketin sayfasını inceyebilirsiniz
http://www.kariyer.net/is-ilani/zorlu-enerji-grubu-genel-basvuru-265458
Editör: TE Bilisim