Zonguldak İl Özel İdaresi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki perosnel eksilğini gidermek amaçlı 1 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru şartlarını taşıdıkları dahilinde başvurularını yapabilirler. Başvurusu onaylanan adaylar ise Zonguldak İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan sınava katılacaklardır. Sınavın yazılı bölümü 22 Eylül 2017 tarihinde saat 10:00 da yapılacak. Sınavın sözlü kısmı ise 22 Eylül 2017 tarihi saat 14:00 da yapılacaktır. 

Zonguldak İl Özel İdaresi alımını yapacak olduğu 1 kişilik boş kadro ile Sanat Tarihçisi alacak. Bu kadroya başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir başka kuruma zorunlu hizmet borcu olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi veya akıl rahtsızlığı olmamak, Zonguldak İli ne bağlı 7 ilçenin herhangi birinde Zonguldak İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul etmek ve üniversitelerin fen fakültesi/sanat tarihi bölümünden veya bunlara denkliği olan ve yetkili kurumlarca kabul edilmiş yurtiçi veya yurtdışı yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak şartları aranmaktadır. 

Başvuru yapacak adaylar, 13 Eylül 2017 tarihi ile 20 Eylül 2017 tarihleri arasında en geç saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte Zonguldak İl Özel İdaresi Evrak Kayıta şahsen yapılması gerekmektedir. Bunun dışında yapılan başvuru şekilleri hiç bir şekilde kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni içni Buraya Tıklayarak ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim