Ziraat Katılım Bankası Personel Alıyor

Ziraat Katılım Bankası bünyesindeki Uzman ve Uzman Yardımcısı boşluğunu kapatmak için personel alımları gerçekleştirecek. Sizlerde Ziraat Katılım Bankası ailesine katılmak için haberimizin detaylarını okuyunuz.

Ziraat Katılım Bankası personel alımı gerçekleştiriyor. Bünyesindeki personel açığını kapatmak isteyen Ziraat Katılım Bankası Uzman ve Uzman Yardımcısı alımları yapacak. Peki Uzman ve Uzman Yardımcısı alımı yapacak olan Ziraat Katılım Bankası başvuru yapacak adayları nasıl seçecek. Ziraat Katılım Bankası işe alım bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

Ziraat Katılım Bankası personel alım ilanına başvuru yapabilmek için yaş sınırı var mı? Kimler Ziraat Katılım Bankası personel alım ilanına başvuru yapabilecek? Daha önceden Bankalarda çalışma şartı var mı? Ziraat Katılım Bankası Uzman ve Uzman Yardımcısı alım ilanına Askerlik yapmayanlar başvuru yapabilecekler mi? İşte bu soruların cevaplarını sizler için paylaşıyoruz.

 

ARANAN NİTELİKLER

1- 18 Yaşını Doldurmuş olanlar başvuru yapabilecek.

2- TC. Vatandaşı olanlar ve Yabancı uyruklu ise başvuru yapacak olan kişiler, Türkiye içinde çalışma iznine sahip olmalıdır.

3-Ayrıca Ziraat Katılım Bankasına başvuru yapacak adaylar öncelikle şimdiye kadar hiç bir bankada çalışması yasaklanmamış olması lazım Bankacılık Kanunu'na ilişkin.

4- Ziraat Katılım Bankasına Başvuru Yapacak erken adayların askerliklerini yapmış olmaları, Yada Muhaf olmaları veya ertelemiş olanlar başvuru yapabilecekler.

5- Başvuru içinde Banko Asistanı görevinde çalışacak olan personeller hariç, 2-4 yıllık üniversitelerin eğitim veren fakülteleri yada yüksekokulların veya denkliği eğitimli makamlarca onaylanmış olan yabancı ülkeler içinde fakülte eğitimini ve yüksekokul eğitimini tamamlayan mezunlar başvurularını yapabilecekler.

Editör: TE Bilisim