Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı İş İlanları

Ziraat Katılım Bankası personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Ziraat Katılım Bankası bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve çeşitli mesleklerde personel alıyor. Sizde Ziraat Katılım Bankası ailesine katılarak kariyerinizi Ziraat Katılım Bankası ile büyütmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyiniz.

Ülkemizdeki bankacılık sektörü, birçok yerli ve yabancı firmayı ağırlamaktadır. Gün geçmiyorki yeni bir banka ya da mevcut bankaların yeni şubelerine rastlamayalım. Bunlardan en yenisi Ziraat Katılım Bankası’ dır. Geçtiğimiz günlerde açılan ve devlet destekli olarak açılan ilk katılım bankası olan Ziraat Katılım Bankası, birçok bankacıya ve bankacı olmak isteyen adaylara umut kaynağı olmuştu. Bankanın açılmasının ardından adaylar bankanın yapacağı sınavları ve personel alımlarını dört gözle bekler oldu.

Ziraat Katılım Bankası, birçok personel alımlarına gitmiştir. 2015 yılının sonlarına gelmemize rağmen, banka görevlilerinin açıklamalarına göre açılması planlanan 20 kadar Ziraat Katılım Bankası Şubesi bulunmaktadır. Bu da demek oluyor ki bu şubelere yeni personel alımları gerçekleşecek. Bu şubeler için alınacak personeller öncelikle ziraat katılım sınavına ardından da mülakatlara tabii tutulacaklar. Tüm bu aşamaları başarılı bir şekilde geçen adaylar, bu bankada çalışmaya hak kazanacaklar. Ziraat Katılım Bankası’ nın yapacağı personel alımları, bankanın resmi internet adresi üzerinden sürekli güncellenerek adaylara duyrulmaktadır.

ZİRAAT KATILIM BANKASI HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPACAK ?

Yeni şubelerindeki hizmetin devamlılığını sağlamak ve mevcut şubelerinde de iyileştirmelere gitmek isteyen Ziraat Katılım Bankası, açık pozisyonları açıklamaya başladı. Bankanın resmi açıklamalarına göre personel alımının yapılacağı açık pozisyonlar şöyle sıralanmaktadır. Banko asistanı, servis yetkilisi, iç kontroller müfettişi ve yardımcısı, servis görevlisi yönetmen yadımcısı uzman ve uzman yardımcısı. Şuan için açıklanan açık pozisyonlar böyledir. Açılacak olan 20 banka şubesini düşünürsek, bu sayının daha da artacağı tartışmasız doğrudur.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR ?

Öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı ve 18 yaşını geçmiş olmalısınız. Erkek adaylarda askerlik görevinn tamamlanmış olması gerekmektedir. Ayrıca bankacılık bölümüyle ilgili 2 ya da 4 yıllık bir üniversiteden mezun olmalısınız.

Ziraat Katılım Bankası iş ilanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/ziraat-katilim-bankasi-a-s-is-ilanlari-c83488-p0/