Ziraat Bankası'nın geçtiğimiz gün yapmış olduğu duyurusuna göre farklı pozisyonlarda toplamda 255 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. Uzun zamandan beri alım ilanı yayımlamayan Ziraat Bankası bu ilanı ile bir çok banka personeli olmak isteyen adayın yüzünü güldürdü.

Ziraat Bankası yapmış olduğu duyurusunda farklı pozisyonlar ile toplamda 255 kişilik boş kadro ile personel alacak. Başvurular Bugün ( 05 Haziran 2017 ) itibari ile başlamış olup en geç 23 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını en geç bu tarihe kadar mutlaka yapmış olmaları şarttır.

HANGİ KAROLARDA ALIM OLACAK ?

Ziraat Bankası toplamda 255 kişilik kadro ile banka personeli alıyor. Ziraat Bankası boşta bulunan 255 kişilik kadrosu ile, Uzman yardımcısı, Servis Görevlisi, ve Avukat kadroları alım yapaak. Alım yapılacak birim ve kadro dağılımları şöyledir;

Ziraat Bankası Finans Gurubu : İstanbul'da 70,Ziraat Leasing A.Ş. bünyesinde Adana, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır veya İstanbul’da görev alacak 15, Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 20 olmak üzere toplamda 105 personel alınacak.

Ziraat Teknoloji A.Ş: İstanbul’da görev alacak; 20 Yazılım Mühendisi, 20 İş Analisti ve 20 Altyapı Sistem Mühendisi olmak üzere toplam 60 Uzman Yardımcısı istihdam edilecektir.

Ziraat Sigorta & Emeklilik A.Ş.bünyesinde çeşitli illerde görevlendirilmek üzere; 40 Servis Görevlisi Alınacak.

Ziraat Bankası ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere:  50 Avukat istihdam edilecek.

ALIMLARI SINAV BELİRLEYECEK!

Ziraat Bankası alım yapacak olduğu bütün kadrolar için adaylara sınav sistemi uygulayacak. Yapılacak olan sınav iki aşamadan oluşmak üzere yazılı ve milakat şeklinde yapılacaktır. Yazılı sınav Anadolu üniversitesi tarafından Ankara ve İstanbul illerinde 06 Ağustos 2017 tarihinde Pazar Günü saat 10:00'da yapılacak.Sınavın diğer aşaması olan Mülaka ise Ziraat Bankası tarafından yürütülecektir. Yazılı sınava katılmak isteyen adaylar, başvuru süreleri içerisinde T.C. Ziraat Bankası şubelerinden, internet şubesinden, ATM’lerinden veya Ziraat Katılım Bankası Şubelerinden Ziraat Bankası- kadrosunu belirtilmek suretiyle, TC Kimlik Numarası, Ad Soyad, cep telefonu ve doğum tarihi bilgileri verilerek 85 TL ücreti yatracaklardır. Bunun dışında yapılacak olan ödeme yöntemleri geçerli sayılmayacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Başvuru yapacak adaylar için ön başvurular başladı. Adaylar bugün itibari ile sınav ücretlerini yatırabilirler. Ayrıca adayların dikkat etmesi gereken konu ise bugün sadece sınav ücretini yatıracaklardırı. Sınav ücretini yatıracak adaylar 05 Haziran 2017 tarihi ile 23 Haziran 2017 tarihleri arasında sınav ücretini yatırmaları gereklidir. Sınav ücretini 05 Haziran 2017 tarihinde yatıran aday başvurusunu 06 Haziran 2017 tarihinde yapacaktır. Sınav ücretini yatıran adaylar, başvurularını 06 Haziran 2017 – 27 Haziran 2017 Salı günü saat 24.00’e kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresine üye olmak suretiyle yapacaklardır.

ARANAN NİTELİKLER:

Ziraat Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, mutlaka, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir kamu kurumu veya kuruluşuna mecburi hizmet borcu olmamak, 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, kadro için ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yurtiçinde veya yurtdışında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmaması, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır. Aşağıda ilgili metinlere ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Avukat İlanı İçin Tıklayınız.

Ziraat Sigorta Ziraat Emeklilik Servis Görevlisi İlanı İçin Tıklayınız.

Ziraat Teknoloji Uzman Yardımcısı İlanı İçin Tıklayınız.

Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı İlanı İçin Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim