Eğitim faaliyetlerine devam etmekte olan Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından hazırlanan memur personel alım ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Yüzüncü Yıl Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanmış olan ilan incelendiğinde en az lise mezunu toplam 13 kişilik memur personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki kimler müracaat edebilir ve aranan şartlar nelerdir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Üniversite: Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Alınacak Personel Sayısı: 13
En Az Mezuniyet: Lise
Son Başvuru: 16 Mayıs 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre toplam 13 kişilik personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Yayımlanan ilanlara göre;
Hemşire - 11 Personel
Fizyoterapist - 1 Personel
Büro Memuru - 1 Personel
Yukarıda Yüzüncü Yıl Üniversitesinin hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapılacağı belirtilmiştir.

BAŞVURU VE DETAYLAR

Yüzüncü Yıl Üniversitesi yukarıda verilen pozisyonlara toplam 13 memur personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adayların 16 Mayıs 2017 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Daha detaylı bilgi edinmek isteyen adaylar aşağıda ki bildiriyi inceleyebilir.

RESMİ BİLDİRİ İÇİN TIKLAYINIZ
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim