Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Alım yapılan ve en çok rağbet gören kadrolardan bir tanesi şüphesiz ki şoför pozisyonudur. Firmalar alım ilanlarını resmi internet siteleri aracılığı duyurduğu gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları belirtmektedir.

Faaliyetlerine devam eden firmaların interaktif iş ilanları sitelerine açık pozisyon olarak eklemiş olduğu şoför personeli alım ilanlarına bakıldığında yüzlerce şoför alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapacak?

Hangi Firmalar Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce şoför personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar şoför personeli alımı yapıyor.

Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.
LCWaikiki
APlus Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş
Karel Elektronik San. ve Tic. A.Ş.
Emirgan Sütiş
Okan Üniversitesi
Çelebi Hava Servisi AŞ.
Ubm Plastik
EAE Elektrik Asansör Endüstri İnşaat San.ve Tic.
Yayla Agro Gıda San. ve Nak. A.Ş.

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlar başta olmak üzere 200'den fazla farklı firma şoför personel alımı yapmaktadır. Sizde şoför olarak firmalarda istihdam etmek istiyorsanız aşağıda ki linki takip ederek müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Müracaatları yapmadan önce firmanın aradığı niteliklere uyum sağlayıp sağlamadığınızı da kontrol ediniz.

https://goo.gl/5jY2eN
Editör: TE Bilisim