Ülkemizde faaliyetlerin devam eden binlerce şirket her sene yüz binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Taşımacılık şirketleri başta olmak üzere pek çok firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere makam şoförü alımları gerçekleştirmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce makam şoförü alımı yapılacağı görülmektedir. Söz konusu ilanlar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta ve başvurular genel olarak bu portal aracılığı ile yapılmaktadır. Yine resmi internet sitesinden kamuoyuna makam şoförü alımı ilanı yayımlanan kurum ve kuruluşlarda bulunmaktadır bu ilanlara başvurmak için firmaların kendi sitelerini kullanmanız gerekmektedir.

Hangi Firmalar Alım Yapacak

Türkiye geneli faaliyetlerine devam etmekte olan çok sayıda firma yayımlamış olduğu ilanlar ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere makam şoförü alımı yapacağını yayımladı. Peki hangi firmalar makam şoförü alımı yapacak.

Sanko Holding
Dünya Yatçılık A.Ş
Canovate Group
MNG Kargo
Karadeniz Holding A.Ş.
Türkiye Finans Katılım Bankası
Doğuş Grubu
Arkas Lojistik A.Ş
Koton
Manpower Trade Marketing
Polinas Plastik Sanayii ve Ticareti A.S.
Praelegal

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere onlarca firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere makam şoförü alımı yapmaktadır. Alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların sürücü belgeleri olması gerekmekte olup şoförlüğünün oldukça iyi olması gerekmektedir. Başvurular için aşağıda ki linkleri takip ediniz.

http://www.yenibiris.com/makam-soforu-is-ilanlari?sayfa=3
http://www.kariyer.net/is-ilanlari/#&kw=makam şoförü
Editör: TE Bilisim