Kamuya hemşire alımları yapıldığı gibi özel sağlık kuruluşları da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hemşire alımı yapmaktadır. Alım ilanları sağlık kuruluşlarının resmi internet sitesinden duyurulduğu gibi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de ilan edilmektedir. 

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan edilen hemşire kadrolarına bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda hemşire alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi özel sağlık kuruluşları hemşire alımı yapacak.

Hangi Sağlık Kuruluşları Alım Yapacak

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanan hemşire kadrolarına bakıldığında yüzlerce hemşire alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi özel sağlık kuruluşları hemşire alımı yapacak.

Hisar Intercontinental Hospital
MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.
Memorial Sağlık Grubu
Synevo Laboratuvarları
Central Hospital
Amerikan Hastanesi
Altunizade Sağlık Hizmetleri San Tic. A.Ş
Darüşşafaka Cemiyeti
Florence Nightingale Hastanesi
Göz Nurunu Koruma Vakfı

Yukarıda belirtilmiş olan sağlık kuruluşları başta olmak üzere yüzlerce farklı kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere hemşire alımı yapıyor.
Alım yapmakta olan sağlık kuruluşları hemşire kadrosu için bazı nitelikler belirlemiştir. Nitelikler kuruluştan kuruluşa değişilik göstermekte olup başvuru yapmak isteyen adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaat etmek isteyen, diğer sağlık kuruluşlarını öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

Başvuru 1-) https://goo.gl/mip4Dm
Başvuru 2-) https://goo.gl/FqBCch
Editör: TE Bilisim