Google'in satın almasından sonra büyüme oranında ciddi artış yaşayan ve şu anda günlük trafik konusunda Facebook ile başa baş yarışmakta olan YouTube politikaları ihlal eden video ve ses kayıtları ile başı adeta belada.

Her ne kadar YouTube yayın yaptığı ülkelerin sorumlu kurumları ile beraber çalışıyor ve gerekli video ya da ses kayıtlarını anlık olarak silmeye özen gösteriyor olsa da YouTube'nin ihlal eden videolara tam olarak yetiştiği net bir şekilde söylenemez. Bu konu da eksiği olduğunu fark eden YouTube personel sayısını artırmaya karar verdi.

10 BİN PERSONEL ALIMI

YouTube firmasında üst düzey yöneticilerden bir tanesi olan Susan Wojcicki tarafından yapılan açıklama da uygunsuz video ve içerikleri kontrol etmesi, gerekli videoları yayından çıkartması konularında görevlendirilmek üzere 2018 yılı sonuna kadar toplam 10 bin personel alınacağı belirtildi.

Buna göre alımların hangi ülkeden ya da hangi uyruktan yapılacağına dair bir duyuru yok çünkü YouTube tüm dünya geneli uyruğu ya da vatanı fark etmeksizin tüm yetenekli kişilere istihdam vermektedir. YouTube'nin 10 bin kişilik personel alımı ile büyüme oranını artıracağı tahmin edildiği gibi alınacak olan 10 bin personelin yüksek maaş ile çalışacağı düşünülüyor.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim