Ülkemizin önde gelen markalarından olan yurt içi ve yurt dışı hasılatlara giderek yükselmekte olan Yıldız Holding'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği başlatmasının üzerine çok sayıda personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Yıldız Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamasında Holdingleri hakkında rakamlar ile örnekler vererek istihdam konusunda da çalışmalarının olduğunu ve istihdamı artırmak için yatırımlar yaparak 2017 yılı içerisinde toplam 5 bin personel alımı yapacaklarını duyurdu. Peki alımlar ne zaman ve hangi tarihlerde yapılacak?

Ne Zaman Alımlar Yapılacak

Yıldız Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker istihdam konusunda Türkiye'ye 800 milyon liralık yatırım yaparak toplam 5 bin kişiye daha istihdam vereceklerini müjdeledi. Bunun üzerine adaylar hangi pozisyonlar için alımların yapılacağını ve alımların ne zaman yapılacağını merak etmeye başladı.

Yıldız Holding  Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamasında alımların ne zaman yapılacağını belirtmedi ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istihdam seferberliği başlatması ve Murat Ülker'in yıl içerisinde toplam 5 bin kişilik istihdam yaratacaklarını açıklamasının üzerine yıl içerisinde aralıklarla personel alım ilanları yayımlayarak toplam 5 bin kişiye istihdam fırsatı verecekleri düşünülmektedir.
Editör: TE Bilisim