Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Genç Belediyesi'ne yeni zabıta memuru ve İtfaiye eri alımı yapılacak. Buna göre Genç Belediyesi 657 sayılı devlet memurarı kanununa göre 5 İtfaiye ari ve 5 Zabıta memuru alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Genç Belediyesi alım yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Erkeklerde 167cm ve Bayanlarda 160 cm boyunda olmak, 30 yaşınıd doldurmamış olmak şartları aranır.

Ayrıca, İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 18 Temmuz 2018 tarihinde başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 25 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, son başvuru gününe kadar Genç Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim