Yaşar Holding bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek amaçlı en az lise mezunu olan ve tüm Türkiye genelinde bir ilan ile çok sayıda personeli bünyesine dahil edecek. Yaşar Holding çalışanları ile büyük bir toplukluk olup bünyesine daha fazla çalışan alarak daha da büyüme içerisindedir. 

Yaşar Holdingin açmış olduğu bu ilan bir Genel Başvuru ilanıdır. Genel Başvuru ilanları, oluşacak herhangi bir boş pozisyonda başvuru yapılan kişi ile irtibata geçilerek işe alınmasına denir. Genel başvuru ilanları herhangi bir pozisyonu doldurmak amaçlı yayınlanmaz. Genel Başvuru ilanına yapılan başvurular ileride oluşabilecek herhangi bir boş pozison halinde Başvuru havuzundan başvuru formları derlenerek pozisyona en uıygun olan aday seçilerek iletişile geçilir. Ayrıca bu ilana başvuruda bulunan adaylar e posta yolu ile veya fax yolu ile başvuru yapmalarına gerek yoktur. 

Genel Başvuru İlanına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yaşar Holding yayınlamış olduğu Genel Başvuru ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, öncelikle kendilerinde bulunana özelliklerini iyi bilmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında çalışmak istediğiniz Alanı, Bölümü ve Şehri mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Ayrıca yapacağınız veya yapabileceğiniz işi ve bölümü belirterek ilerideki boş pozisyona yerleşebilmek için Yaşar Holdingin işini kolaylaştırarak sizin seçilmenize yardımcı olacaktır. Tüm bu sayılanları başvuru sırasında Kapak yazısı ile birlikte göndermeniz gereklidir. 

Ayrıca Yaşar Holding bir çok boşta bulunana pozisyonu ile direk alımda yapmaktadır. 30 u aşkın açık iş pozisyonu ile, 

AR-Ge personeli,
Çeşitli Mühendisler,
Laborant,
Uzmanlar,
Satış Sorumlusu,

Gibi pozisyonlarda da alım yapmaktadır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, Genel Başvuru ilanı için alt kısımdaki bağlantıyı,
http://www.kariyer.net/is-ilani/yasar-holding-a-s-genel-basvuru-528081
Yaşar Holdingin diğer açık boş pozisyonları için ise alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/yasar-holding-a-s-is-ilanlari-c1038-p412/#tblFirmaIlanlari
Editör: TE Bilisim