Hayatımızla beraber büyüyen işsizlik sorunları büyük sıkıntılar verirken, çektiğimiz ekonomik sıkıntılar bizleri epey zorluyor. Ekonomik şartlar yaşantımızı zorlaştırırken , bizler ise mecburen iyi bir işe girmek, kariyer sahibi edinmek ve tabi kide iyi bir para kazanmak telaşına giriyoruz. İyi bir firmada yada kuruluşta çalışmaya başlayarak, hayatın vermiş olduğu işsizlik sorunlarından ve ekonomik zorluklardan kolaylıkla kurtulabiliriz. Güzel bir kariyer sahibi olmak ve bir işte devamlı çalışmak sizi hayatta bir adım daha ileriye alacaktır. Peki iyi bir iş veren firma ve kuruluş nasıl bulabilir diye merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyunuz.

Yalçın Ağaoğlu Group personel alımı yapıyor. Sizde Yalçın Ağaoğlu Group'ta çalışmaya başlayarak iyi para kazanmak istemezmisiniz? Yalçın Ağaoğlu Group'ta işe başlayarak geleceği olan bir kariyer sahibi olabilirsiniz. Ayrıca Yalçın Ağaoğlu Group Türkiye’nin her yerinde çalışma alanı olduğu için Türkiye’nin her yerinde personele ihtiyaç duymaktadır. Türkiye’nin neresinde olursanız olun başvuru yapabilirsiniz. Yalçın Ağaoğlu Group iş başvurusunda bulunmak için, alt kısımda paylaştığımız ayrıntılı bilgileri inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz. Alt kısımda vermiş olduğumuz bilgilerde firmanın genel insan kaynakları bilgileri, firmanın personeline vermiş olduğu bilgiler, işe alım süreçleri, ne kadar personel alacağı ve istenilen genel niteliklere ulaşabilir ve bulunan bağlantıdan başvurularınızı yapabilirsiniz.

Yalçın Ağaoğlu Group Şirketi

1980 yılında faliyet göstermeye başlayan Yalçın Ağaoğlu Group şirketi ilk olarak konfeksiyon sektöründe ticarete başlamıştır. 1980 yıllarında ise kimya sektöründe de yerini almıştır. Bu tarihler içerisinde yakın zamandada kurulan değişik sektörlerde de bu günkü yerini korumaktadır.

Yalçın Ağaoğlu Group kurulduğu günden bu güne bir çok şirket gruplarını bünyesine dahil etmiştir. Bu günkü Yalçın Ağaoğlu şirketler grubu, binlerce müşterisi ve binlerde çalışanı ile Türkiye sanayisinin ve ekonomisinin gelişmesindeki önemli bir noktaya gelmiştir. Yalçın Ağaoğlu Grubunun kimya sektörü en başta olmak üzere otomotiv, sigorta, inşaat ve turizm sektöründe de faliyetleri devam etmektedir.

Yalçın Ağaoğlu Şirketler Grubu, ülkemizin endüstri merkezi olan Bursa Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde, İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesin'deki fabrikalarıyla üretim yapmakla birlikte, Türkiye'nin sanayisi gelişmiş tüm illerindeki 200'ü aşkın acenta ve danışmanlarıyla müşterilerimizin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir. Yalçın Ağaoğlu Group Personel Alımı İlanına Başvuruda bulunmak İçin ve Açık Pozisyonlara bakmak İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim