Volvo Eleman Alımı İş İlanları

Volvo personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Volvo bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde eleman alıyor. Sizde Volvo iş başvurusunda bulunmak için buraya tıklayınız.

Volvo, bildiğiniz üzere ülkemizde de faaliyet gösteren büyük bir dünya markasıdır. 2015 yılında ülkemizde daha da büyümeyi hedefleyen firma Volvo Eleman Alımı İş İlanları ile personel alımı yapmaktadır. Firmanın en büyük istihdam yeri ise ülkemizde Erzurum ili olmaktadır. Diğer illerde de alım yapan firma en çok personeli burada istihdam etmektedir.

2015 yılı ilanlarını tamamlamak üzere olan firmada siz de personel olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekir. Volvo Eleman Alımı İş İlanları ile siz de iş sahibi olabilirsiniz. Şu anda iş ilanları ile alım yapılacak açık pozisyon sayısı 14’tür. Bu pozisyonlara başvuruda bulunarak siz de yeni yıla yeni bir iş ila girebilirsiniz. Volvo bu açık pozisyonların yanı sıra her ihtiyacı olduğunda yeni iş ilanları açmaktadır. Volvo, yapacağı personel alımları sırasında her ilan ile farklı kriterleri bulunmaktadır. Firmanın alımları sözlü mülakatın ardından yapılmaktadır. 2015 yılında firma tarafından hangi pozisyonlara alım yapılacağı hakkında da bilgiler vermek istiyoruz. Volvo Group Türkiye alımlarına en çok satış temsilciliği için başvuru alacaktır. Alım yapılacak diğer pozisyonlar ise şu şekildedir;

- Sekreter,

- Satış Temsilcisi,

- Servis Asistanı,

- Satış Sonrası Hizmetler Müdürü,

- Elektrik & Mekanik Teknisyen,

- Onarım Teknisyeni.

2015 yılında Volvo Eleman Alımı İş İlanları ile alım yapılacak pozisyonlar bu şekildedir. Siz de firmanın resmi internet sitesinden, kariyer sitelerinden ve sitemizden bu ilanlara ulaşabilirsiniz. İlanlara başvuru yapmanızın ardından insan kaynakları sizi arayacaktır. Daha sonrasında ise mülakata tabi tutulacaksınız. Mülakatlar titizlik içerisinde gerçekleşecektir. Daha sonrasında ise mülakattan başarılı olmanız durumunda işe alımınız gerçekleşecektir. Zaman kaybetmeyin ve hemen ilanlara başvurularınızı gerçekleştirin.  

İlana başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/volvo-group-turkiye-is-ilanlari-c2090-p11968/

Editör: TE Bilisim