Operatör firmaları arasında son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan ve yaptığı kampanyalar ile müşteri odağını iyice geliştirmiş olan Vodafone Türkiye'nin dört bir yanın yaptığı yatırımlar ve diktiği baz istasyonları ile çekim alanlarını büyüttüğü gibi daha fazla müşteri tarafından takip edilmeyi başardı. Büyüme oranını artırdığı gibi kendi bünyelerinde istihdam etmekte olan personel sayısını da artırmakta olan Vodafone interaktif iş ilanları ve resmi internet sitesi aracılığı ile personel alım ilanları yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Pek ihangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve başvuru şartları nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış olan ilanlar incelendiğinde çok sayıda personel alınacağı görülmektedir. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek? Yayımlanan ilanlara göre;

Çağrı Merkezi Müşteri Yetkilisi -VIP
Central NW Quality Senior Expert
Çağrı Merkezi Müşteri Yetkilisi - Engelli
Monitoring Uzmanı
Vendor Management Expert
İnsan Kaynakları Stajyeri
Content Services&Channels Assoc.Manager

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 50'ye yakın farklı kadro için personel alım ilanı yayımlanmış durumdadır. Bu pozisyonların hepsi için onlarca personel alımı yapacak olan Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi firmasının yayımladığı ilanları görmek başvuru yapmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/vodafone-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c1103-p1119/
Editör: TE Bilisim