Ülkemizin en çok kullanılmakta olan operatör firmaları arasında yer alan Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi açık pozisyonların doldurulması ve müşteri memnuniyetinin artması için personel alımı gerçekleştirmektedir. Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi personel ilanları interaktif iş ilanları sitelerinden duyurulmaktadır.

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından ilan edilmiş olan pozisyonlara bakıldığında 89 kişilik personel alımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi personel alımı detayları nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi

Alınacak Personel Sayısı: 89

En Az Mezuniyet: Lise

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından yayımlanan ilanlara göre 89 kişilik personel alımı yapılmaktadır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Corporate Segment Senior Associate Manager
Teknik Destek L2 Müşteri Yetkilisi 
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi - RED (Engelli)
Long Term Intern (6months) - Sales / Terminal
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Engelli)
Marketing Manager – Residential Segmen
Marketing Snr.Assc. Manager-HVC Segment

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere farklı pozisyonlar için 89 personel alımı yapılıyor.

BAŞVURULAR

Vodafone Telekomünikasyon Anonim Şirketi 89 personel alımı yapacağını ilan etti. Peki nasıl başvuru yapılır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan şartlar hakkında bilgi sahibi olabileceği gibi yine müracaatlar için de adaylar aynı kanalı kullanabilir.

https://goo.gl/oX9Km9
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim