Ülkemizde yerli sermaye ile görevlerini sürdüren ve beyaz eşya ürünlerinden akıllı telefonlara pek çok farklı kategoride teknoloji ürün üretimi gerçekleştirmekte olan Vestel Anonim Şirketi hem yurt içi hemde yurt dışına ürünlerini satmaya devam ediyor.

Pek çok alanda ilklere imza atmakta olan Vestel Anonim Şirketi büyüme oranını artırdığı gibi açık pozisyonları için de çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Vestel Anonim Şirketinin çok sayıda personel alımı yaptığı görülüyor peki pozisyonlar nelerdir ve adaylar başvurularını nasıl yapacak?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Vestel Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki aranan şartlar nedir? Buna göre pozisyona göre asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, bazı pozisyonlar için vardiyalı sisteme ayak uydurabilir olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, yoğun tempoda çalışabilir olmak, dinamik olmak, sorumluluk sahibi olmak, bazı pozisyonlar için yeni gelişmelerden haberdar olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak vb. gibi şartlar aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vestel Anonim Şirketi çok sayıda personel alıyor. Peki pozisyonlar nedir? grafik destekçisi, satış destek elemanı, mağaza satış temsilcisi, satış destek elemanı engelli, bayi satış temsilcisi, mağaza sorumlusu, bakım teknisyeni, eğitim uzmanı, yazılım mühendisi, performans yönetimi ve planlama personeli, satın alma mühendisi, lojistik destek elemanı, laboratuvar destek elemanı, bakım teknisyeni, fiziki güvenlik elemanı, yurt dışı satış mühendisi, cep telefon servis teknisyeni vb. pozisyonlara personel alınmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılmaktadır? Buna göre adayların https://goo.gl/eU6N1V linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim