Yerli teknoloji konusunda ülkemizin en bilinir markaları arasında yer alan ve ülkemizde üretmiş olduğu ürünileri hem yurt içi pazarda hemde global pazarda satışını yapmakta olan Vestel ülkemizin adını dünyanın dört bir yanında gururla duyurmaya devam etmektedir.

Yeni ürünleri ile karşımıza çıkan ve beyaz eşyadan akıllı ev teknolojisi ürünlerine akıllı telefonlardan tüm elektronik ürünlere kadar üretim yapmakta olan Vestel büyüme oranını geliştirdiği gibi personel alımlarını da sürdürmektedir. Vestel tarafından kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Vestel Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor peki pozisyonlarda aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların öncelikle pozisyonlara göre değişen diplomaya sahip olmak, iletişim becerileri yüksek olmak, ikna kabiliyeti başarılı olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, erkek adaylar için askerlik sorunu bulunmuyor ya da tecilli olmak, bilgisayar kullanmayı biliyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURULUR? POZİSYONLAR NEDİR?

Vestel hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Buna göre mağaza sorumlusu, mağaza satış temsilcisi, bireysel kredi operasyon uzmanı, performans yönetimi ve planlama uzmanı, mekanik bakım teknisyeni, yarı zaamnlı mağaza satış temsilcisi, mağaza sorumlusu, endüstri mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, crm uzmanı, bayi satış temsilcisi, proje satış temsilcisi gibi pozisyonlara personel alımı yapılmakta olup başvuru yapmak isteyen adayların https://goo.gl/eU6N1Vlinkini kopyalaması ve tarayıcıların url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA