Ülkemizin yerli teknoloji ve yerli üretim anlamında sayılı firmaları arasında yer alan, beyaz eşya ürünlerinden televizyon, akıllı telefonlara kadar üretim gerçekleştirmekte olan Vestel Anonim Şirketi yeni yatırımlara ve ortaklıklara imzalar atmaya devam ettiği gibi hizmet kalitesini daha da yükseltmek adına personel alımları gerçekleştirmektedir.

Vestel Anonim Şirketi personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmekte ve buradan başvurular da kabul edilmektedir. Vestel Anonim Şirketi tarafından yayımlanmış ilanlara bakıldığında en az ortaöğretim mezunu yüzlerce eleman ve personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

ALIM İLANI DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Vestel Anonim Şirketi
İlan Edilen Pozisyon: 110'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Vestel Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 110'a yakın kadro için yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonların bazıları nelerdir?

Satınalma Mühendisi
Muhasebe Uzmanı
Bayi Satış Temsilcisi
Vestel Teknoloji Çözümleri Satış Temsilcisi
Perakende Mağazalar Operasyon Uzmanı
Mağaza Satış Temsilcisi (Batman)
Endüstri Mühendisi
Uygulama Mühendisi

Yukarıda Vestel teknoloji firmasının alım yapacağı kadrolardan bazıları verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılıyor?

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Vestel Anonim Şirketinin personel alımı ilanlarına başvurular aşağıdaki link üzerinden yapılmakta olup adaylar bu linkten tüm ilanları görebilir, niteliklerin ne olduğunu öğrenebilir ve başvurularını da gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/q9W5yi
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim