Ülkemizin yerli firmalarından bir tane olan ve Türkiye'de açmış olduğu tesisler aracılığı ile ürettiği ürünleri hem yurt içi pazarına hemde yurt dışı pazarına satışını gerçekleştirmekte olup yerli sermaye ile her sene büyüme oranını başarı ile yüseltmeye devam ediyor.

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ve üretim bölgelerinde personel istihdam etmekte olan Vestel açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için yeni ilanlar yayımlamaktadır. Vestel tarafından kamuoyuna duyurulan yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülüyor. Peki alınacak olan pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Vestel Anonim Şirketi farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre yeni yayımlanmış ilanlara bakılığında teknik ürün sorumlusu, mağaza satış temsilcisi, yarı zamanlı mağaza satış temsilcisi, mekanik tasarım teknisyeni, mağaza sorumlusu, kalıp tasarım teknisyeni, CNC freze operatörü, pres operatörü, insan kaynakları personeli, donanım mühendisi, kalite teknisyeni, kalıphane operatörü, bakım teknisyeni gibi kadrolar için personel alımı yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yukarıda yer alan pozisyonlar için adayların meslek bilgiye ve diplomaya sahip olmaları gerekmekte olup satış temsilcisi kadroları için telaffuzu düzgün, özgüveni yüksek, ikna kabiliyeti yüksek, bakımlı olmak şartlarına adayların sahip olması gerekmekte olup başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların tarayıcılarının url bölümüne https://goo.gl/mbgKJ9 linkini yapıştırması ve git butonuna basması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim