Ülkemizin dört bir yanında şubeleri bulunan ve teknoloji konusunda en ünlü firmalardan bir tanesi olan Vatan Computer açık pozisyonları için yurt genelinde çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Vatan Computer hangi pozisyonlar için alım yapıyor ve detaylar nedir?

Vatan Computer personel alımı ilanları genel olarak firma tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında yurt geneli çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Yayımlanmış olan pozisyonlar ve detayları aşağıda sizler içni sunduk.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Vatan Bilgisayar
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Farklı Pozisyon Sayısı: 55'e Yakın

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Yukarıda Vatan Bilgisayar'ın personel alımına ilişkin detaylar verilmiştir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir.

KASA ELEMANI
SATIŞ ELEMANI
İŞE ALIM YÖNETİCİSİ
DEPO ELEMANI
TEKNİK SERVİS ELEMANI
SATIŞ ELEMANI VE KASİYER
ENGELLİ PERSONELİ
DEPO/ SEVKİYAT ŞOFÖRÜ
SEVKİYAT ELEMANI

Vatan Bilgisayar'ın alım yapacağı kadroların bazıları yukarıda verilmiştir. Pozisyonlar illere göre değişiklik göstermektedir. Peki Vatan Bilgisayar'ın personel alımı ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir.

BAŞVURULAR

Vatan Bilgisayar Türkiye geneli 55'e yakın pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, nitelikleri öğrenmesi ve başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/yA8FI0
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim