Türkiye'nin dört bir yanınad bulunmakta olan şubeleri ile faaliyet göstermekte olan Vatan Bilgisayar ürünlerinin kalitesini kanıtlamış ve satış hacmini giderek artırmakta olan şirketler arasında yer almaktadır. Açık pozisyonları için personel alımı gerçekleştirmekte olan Vatan Bilgisayar yeni pozisyonlar için çok sayıda perosnel alımı yapacak.

Vatan Bilgisayar açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmakta olup yeni yayımladığı ilanlar doğrultusunda personel alımı yapacak. Vatan Bilgisayar 35'e yakın pozisyon için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Vatan Bilgisayar
İlan Edilen Pozisyonlar: 35'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Vatan Bilgisayar 35'e yakın ilan ettiği pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

SATIŞ ELEMANI
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
DEPO ELEMANI
GENEL MERKEZ- ÇAĞRI MERKEZİ ELEMANI
ŞEF YARDIMCISI
DENETİM ELEMANI
MAĞAZALAR GENEL
KASA ELEMANI

Yukarıda ki pozisyonlar başta Vatan Bilgisayar 35'e yakın pozisyona personel alımı yapmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Vatan Bilgisayar'ın personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili pozisyonlar hakkında Vatan Bilgisayarın aradığı nitelikleri öğrenmesi ve müracaatlarını da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/yA8FI0

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim