Türkiye'nin teknoloji marketi denildiğinde akıllara ilk gelen firmalar arasında yer almakta olan Vatan Computer büyüme oranını artırmak için yatırımlarına devam ediyor. Uygun bölgelere şube açılışları yapmakta olan Vatan Bilgisayar yeni şubeleri ve eski şubelerinde ki açık pozisyonları için personel alımları da gerçekleştirmektedir.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alımlarını duyurmakta olan Vatan Computer yeni yayımladığı çok sayıda pozisyonlar için Türkiye geneli personel alımı yapacak. peki Vatan Computer hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Vatan Bilgisayar
İlan Edilen Pozisyonlar: 35'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Vatan Bilgisayar 35'e yakın ilan ettiği pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.Vatan Bilgisayar Satış Elemanı, Müşteri Hizmetleri, Depo Elemanı, Genel Merkez, Çağrı Merkezi elemanı, Şef Yardımcısı, Denetim Elemanı, Mağazalar genel, Kasa elemanı şeklinde alım yapacak.

Yukarıda ki pozisyonlar başta Vatan Bilgisayar 35'e yakın pozisyona personel alımı yapmaktadır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Vatan Bilgisayar yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta çok sayıda farklı pozisyona açık şubeleri için personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili Vatan Bilgisayar mağazalarında istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linkler vasıtası ile müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/yA8FI0

TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ