Ülkemizin dört bir yanında mağazası bulunan ve internet üzerinden de teknolojik ürün satışları yapmaya devam eden Vatan Bilgisayar farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları Vatan Bilgisayar'ın resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi verildiği yine Vatan Bilgisayar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları duyurmaya devam ediyor.

Vatan Bilgisayar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu açık pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Peki Vatan Bilgisayar hangi açık pozisyonlar için personel alımı yapacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Vatan Bilgisayar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile 30'a yakın farklı kadro için personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

SATIŞ ELEMANI
SATIŞ ELEMANI VE KASİYER
GENEL BAŞVURU
TEKNİK SERVİS
DEPO/ SEVKİYAT ŞOFÖRÜ
ENGELLİ PERSONEL

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Vatan Bilgisayar 30'a yakın kadro için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Vatan Bilgisayar 30'a yakın kadro için personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.
Başvuru Adresi: https://goo.gl/4KoBeF

Vatan Bilgisayar'da istihdam etmek isteyen adayların yukarıda belirtilmiş olan siteye giriş yapması ve uygun pozisyon içi başvuru yap seçeneği aracılığı ile müracaat etmesi gerekmektedir. Her pozisyon için başvuru tarihi ve nitelikleri farklı farklı belirlenmiştir.