Varna Denizcilik 80 Gemi Personeli Alacak

Varna Denizcilik personel alımı gerçekleştiriyor. Varna Denizcilik bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 80 kişi alacak. Alınacak olan personeller Gemi Personeli Kadrosunda yer alacaktır. Sizde Varna Denizcilik ailesine katılmak için ilanımızın devamını inceleyiniz.

Varna Denizcilik çıkartmış olduğu iş pozisyonu işe bünyesindeki çalışan eksikliğini tamamlamak adına farklı niteliklerde ve farklı varklı pozisyonlarda toplamda 80 adet gemi personeli alacak. Alınacak olan personeller Yurtiçi ve Uluslar arası gemilerde görevlendirileceklerdir. 

Varna Denizcilik Bünyesine dahil etmek üzere, Makine Personeli, Elektrikçi, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Güverte Personeli, Garson bölümlerinde; Gaz, Kimyasal, Konteyner, Yolcu Gemisi, Yük Gemileri ve özel turistik gemilerde çalıştırılmak üzere toplamda 80 adet gemi elemanı alacak.

Alınacak personellerin, Dolgun Maaşı, SGK, İkramiye ve tüm Sosyal hakları karşılanacaktır. 

ARANAN NİTELİKLER:

     - En az ilkokul mezunu,

     - Kariyer hedefleyen adaylar,

     - Yüksek Gelir Hedefleyen adaylar,

     - Uzun Süreli Çalışmayı Düşünen Adaylar,

     - Gemiadamı Cüzdanı olması tercih sebebidir,

NOT: GEMİ ADAMI CÜZDANI OLMAYAN PERSONELLERİMİZ İÇİN DENİZCİLİK ULAŞTIRMA VE HABERLEŞME BAKANLIĞI VE MEB’E BAĞLI ANLAŞMALI KURUMLARIMIZDA DÜZENLENEN GEMİ ADAMI YETİŞTİRME KURSLARINA YÖNLENDİREREK GEREKLİ BELGELENDİRME İŞLEMLERİNDE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.

İlana Başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.secretcv.com/varna-denizcilik/gemi-elemani-is-ilanlari-692084

Editör: TE Bilisim