Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Vakıflar Genel Müdürlüğü aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiri de Gaziantep İlinde Kurulu Mülhak Bazzazzade Afife Hatun binti Hamdi Efendi Vakfı için yönetici personeli alımı yapılacağı duyurulmuştu. Alınacak olan pozisyona müracaat edecek adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

Peki Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunmakta olan Gaziantep İlinde Kurulu Bazzazzade Afife Hatun binti Hamdi Efendi Vakfına müracaat edecek olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir? Detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Vakıflar Genel Müdürlüğü
Personelin Alınacağı İl: Gaziantep
Alınacak Pozisyon: Yönetici
En Az Mezuniyet: İlköğretim
Son Başvuru: 12 Nisan

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Vakıflar Genel Müdürlüğü Mülhak Bazzazzade Afife Hatun binti Hamdi Efendi Vakfına yönetici alımı yapılacak. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

En az ilköğretim mezunu
Vakfiye şartlarına göre yönetici olabileceğine dair yetkili asliye hukuk mahkemesinden alınan kesinleşmiş mahkeme kararı
Öğrenim belgesi,
Adli sicil kaydının olmadığı ve sağlıklı olduğuna dair yazılı beyanı,

İkametgah belgesi ve nüfus kayıt örneği Başvurular gerekli incelemeler yapıldıktan sonra atama yapılmak üzere Vakıflar Meclisine sunulacaktır.

Yukarıda belirtilmiş olan şartlara uyum sağlayan adaylar müracaatlarını 12 Nisan 2017 tarihine kadar başvurusunu yapabilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim