Vakıflar Genel Müdürlüğü her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaktadır. Genel olarak kurum az personel almakta ancak yayımlanan ilanlara beklenenden daha fazla aday başvuru yapmaktadır. Vakıflar Genel Müdürlüğünden hazırlanan ve yeni yayımlanan ilana göre söz konusu kurum kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu alımı yapacak. Peki toplam kaç yönetici alımı yapılacak? Alım yapılacak olan adaylarda bulunması gereken özellikler nelerdir? Kimler başvurabilir ve başvuru tarihi nedir? İşte tüm detaylar

Kimler Başvuru Yapabilir

Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı Kayseri Suya Kanmış Hatun Binti Abdurrahman Vakfına en az ilköğretim mezunu yönetici alımı yapılacak. Peki başvuru yapacak olan adayların hangi niteliklere sahip olması gerekmektedir?

En az ilköğretim mezunu olmak
Sürücü belgesine sahip olmak
Yönetici olabileceğine dair asliye hukuk mahkemesinden belge almış olmak
Sağlıklı olmak
Adli sicili temiz olmak

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kayseri Suya Kanmış Hatun Binti Abdurrahman Vakfı tarafından aranmakta olup başvuru yapacak olan adayların mutlaka bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvuru yapmak ve daha detaylı bilgi öğrenmek isteyen adaylar Kayseri Suya Kanmış Hatun Binti Abdurrahman Vakfı ile iletişime geçebilir.
Editör: TE Bilisim