Ülkemizin paket ve kargo taşımacılığı konusunda kendisini her sene geliştiren ve giderek müşteri sayısını artırmakta olan firmalar arasında yer alan UPS Türkiye 100 yılı aşkın deneyimi ile hizmetlerini sürdürmekte olup dünya geneli toplam 220'den fazla bölgede hizmetlerine devam etmekte ve yatırımlarını ara vermeden sürdürmektedir.

UPS Türkiye ülkemizde markalık değerini artırabilmek ve daha fazla müşteriye hizmet edebilmek için yeni çalışmalarını sürdürmekte olup kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla perosnel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili personel alımı ilanları firma tarafındanhazırlanarak kamuoyuna kariyer ya da iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında UPS kargonun personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki personel alımı pozisyonları nelerdir ilan detayları belli mi?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

UPS Kargo Türkiye iş ilanları için personel alıyor. Peki UPS Kargo Türkiye hangi pozisyonlar için iş ilanları yayımladı ve detaylar nedir? Buna göre UPS Kargo yurt geneli 25'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların en az lise mezunu olması, çözüm odaklı olması, işini sorumluluk ile yapacak olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

UPS Kargo Türkiye tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında 25'e yakın kadroya personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre ilgili firma Müşteri Temsilcisi, Hava Kargo Operasyon Elemanı(DÖNEMSEL), Kara Nakliye Uzmanı, Depo Operasyon Elemanı, Oto Mekanik Tamircisi, Bakım Onarım Teknisyeni, Şehiriçi Kurye Şoför, Otopark Memuru, Part- Time Bilgi Giriş Memuru, Yüklemeci, Oto Mekanik-Elektrik Tamircisi, Bakım Onarım Teknisyeni gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilana nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR

UPS Kargo Türkiye yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar ilgili ilanlara nasıl başvurularını yapabilir. Buna göre müracaatlar için adayların (https://goo.gl/AAib8e) linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA