Ulusoy Turizm firması yaz aylarının gelmesi ile sefer sayılarını artırdı. Vatandaşların çok sık gezmeye başlaması ve yaz tatili sezonunun açılması ile Ulusoy Turizm adeta seferlere yetişemez vaziyete geldi. Müşteri memnuniyetinin azalmaması ve müşterilerin kaçırılmaması için yeni personel alımları yapılmaya başlanıyor. Söz konusu Turizm firması kendi bünyelerinde farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Ulusoy Turizm personel alımlarının resmi internet sitesinde bulunan İş Başvuru Formu aracılığı ile duyurmakta ve buradan hangi pozisyonların boş olduğunu, hangi pozisyonlar için eleman alımına ihtiyaçları olduğu duyurulmaktadır.

Kaptan
Host
Satış Personeli
Yer Hizmetleri Personeli

Ulusoy Turizm firmasının resmi internet sitesinde yer alan İş Başvuru Formu bölümünü incelediğimizde yukarıda yer alan pozisyonlarda boşluk olduğu görülmektedir. Eğer sizlerde Ulusoy Turizm firmasında çalışmak istiyorsanız hemen yazının en alt bölümünde bulunan linke tıklayarak yukarıda ki pozisyonlar için başvuru yapabilirsiniz.

Kimler Başvurabilir

Ulusoy Turizm firmasında ki boş pozisyonlara başvurmak için bazı niteliklere sahip olmanız gerekmektedir.
Gerekli sertifikalara sahip
Diksiyonu düzgün
Kılık kıyafetine özen gösteren
Mesleğini yapmakta sağlık engeli olmayan
Müşteri memnuniyetine özen gösteren

Yukarıda adayların sahip olması gerektiği nitelikler belirtilmiştir. Eğer bu niteliklere sahip ve Ulusoy Turizm firmasında yukarıda yer alan pozisyonlar da istihdam etmek istiyorsanız hemen aşağıda bulunan linki takip ederek formu doldurabilirsiniz. Ulusoy Turizm sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir.

https://www.ulusoy.com.tr/Bilgi-Merkezi/Is-Basvuru
Editör: TE Bilisim