Ulusal Denizcilik Türkiye Geneli Personel Alımı İş İlanı

Ulusal Denizcilik personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Ulusal Denizcilik bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 90 adet 3 bin tl ile 5 bin tl arasında bir maaşla personel alıyor. Sizde Ulusal Denizcilik ailesie iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan, genel niteliklere, özel şartlara, başvuru bilgilerine , iş tanımına ve genel bilgilere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik Personel alımları tüm Türkiye genelinde yapılacağı için başvuruda bulunurken yaşadığınız şehir fark etmiyor. 

Peki Ulusal Denizcilikte Gemi Personelleri ne yapar ve ne işe yara? Kısacası iş tanımını açıklamış olursak;

Ulusal Denizcilik bünyesindedi personeller, Kuru yük gemilerinde 15 veya 30 kişilik gemi mürettavatına,Yolcu ( RORO ) gemileri, özel ve turistik yatlarda mürettabat+ yolcu+ müşterilere servis ve sunum yapablecek gerekli mesleki bilgisi olan ve yeterli tecrübeye sahip olan, seyehat engeli olmayan, uzun süreli bir çalışma sağlayabilecek personellere denir. 

Ulusal Denicilik personellerinde, denizcilik sektöründe iyi bir kariyer hedefleyen Garson (Kamarot) olarak görevlendirecek personeller arıyor. Ayrıca Türk bayraklı gemilerde 3 Bin TL ile 4 Bin TL arasında, Yabancı Bayraklı Gemilerde ise 1500 USD ve 2000 USD yani 4 bin TL ile 5100 TL arasında bir maaş olanağı sağlıyor. Ayrıca bulunan pozisyona başvuruda bulunmak için Deneyimli veya Deneyimsiz olmanız fark etmiyor.

Ulusal Denizcilik bünyesine dahil edeceği personellerde bazı özellikler aramaktadır. İşte Aranan Nitelikler;

     - Özel ve Turistik yatlarda yüksek gelir hedefleyen dolgun maaş, SGK, İkramiye ve tüm sosyal haklarla çalışacak

     - Uluslararası ve Yurtiçi denizlerinde yük ve yolcu gemilerinde çalışacak,

Deniz Deneyimi olan veya Deneyimi olmayan adaylar Garson olarak işe alınacaktır.

NOT: Gemi adamı cüzdanı olması tercih sebebi olacaktır. Cüzdanı olmayan elemanlara Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve MEB tarafından düzenlenen gemi adamı yerleştirme kurslarına yönlendirme yapılıp, gerekli belgelendirme işleminiz yapılmaktadır.

Ulusal Denizcilik Türkiye Geneli Personel Alımı ilanına başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim