Geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Uludağ Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 191 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmaları gerekmektedir.

Buna göre Uludağ Üniversitesi bünyesine, 149 Hemşire, 37 Sağlık teknikeri ( 12 Tıbbi Laboratuvar, 2 Radyoterapi, 10 Tıbbi Görüntüleme, 8 Anestezi, 3 Elektronörofizyoloji, 1 Perfüzyon Teknikeri, 1 Odyometri ) 2 Psikolog, 2 Fizyoterapist ve 1 Diğer Sağlık Personeli pozisyonunda Dil ve Konuşma Terapisti olmak üzere toplamda 191 sözleşmeli personel alımı yapılacka.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adyalar, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir kamu kurumundan Sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır. Ayrıca alım yapılacak ünvana göre adayların belirtilen seviyede eğitimini tamamlamış olmaları şarttır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarih itibari ile en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurulari en geç 26 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Buna göre başvurular Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi İnsan Kaynakları Birimi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim