Yıldız Holding'in bünyesinde yer alan farklı şirketlerden bir tanesi olan ve Türkiye geneli en çok tercih edilen gıda markası Ülker açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirdiği gibi yine yatırımlarına da ara vermeden devam etmektedir.

Ülker personel alımı ilanları Yıldız Holding'in interaktif iş ilanları sitelerinde bulunan bölümler aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Ülker gıda firmasının farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki Ülker hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Yıldız Holding'in bünyesinde bulunan şirketlerden bir tanesi olarak bilinen Ülker farklı pozisyonlara personel alımı yapmaya devam ediyor. Peki Ülker hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve detaylar nedir.

Lojistik Müdürü
Kıdemli İhracat Müdürü
Muhasebe Memuru
R&D Specialist
İnsan Kaynakları Uzmanı
İnsan Kaynakları Müdürü
Genel Müdür Asistanı
Kalite ve Ar-Ge Şefi
Ön Büro Şefi
Planlama Şefi

Yukarıda alım yapılacak pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki Ülker'in personel alımı ilanlarına adaylar başvurularını nasıl yapabilir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK

Yıldız Holding bünyesinde yer alan Ülker'in personel alımı ilanlarına müracaat edecek olan adayların aşağıdaki linki takip etmesi, bu link üzerinden tüm pozisyonları görüntülemesi, pozisyonlar için aranmakta olan şartların ne olduğunu öğrenmesi ve başvurularını da buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/B2jd64
TÜM İLANLARI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim