Ülker şu an Türkiye'nin en büyük gıda adı altında satış yapan markaları arasındadır. Asım Ülker ve Sabri Ülker'in adımlarını attığı Ülker gıda şirketi 1944 yılında hizmete başlamıştır. Şu an dünya çapında 110 ülke de satışlarını sürdürmektedirler. Bu yıl verdikleri ilanlar ile bünyelerine yeni personel alımları yapacaklardır.

Sabah evlerimizde kahvaltılarımızda yediğimiz çikolatalar ya da arada atıştırmalık yediğimiz bisküvilerin üretimini üstlenen Ülker bu gün ülkemizin en çok tercih edilen markalarından biri olmuştur. Ürettiği lezzetli ürünler ve başarılı çalışmaları ile kurulduğu yıldan bu güne kadar hızla yükselmiş ve bu gün bu konuma gelmiştir. Eğer ki siz de bu şirkette çalışmak isterseniz Ülker çikolata iş başvurusu yapmakta geç kalmayın.

Ülker yayınladığı ilanlar doğrultusunda yapacağı personel alımlarında belli başlı pozisyonlar da yayınlamıştır. Bu pozisyonlar, kalite güvence uzmanı, satın alma uzmanı, kategori yöneticisi, şoför, depo müdürü, yazılım uzmanı, satış uzmanı, satış yöneticisi, denetim uzmanı ve laborant uzmanı gibidir. Alım yapacağı bu pozisyonlar için ise belli başlı şartlar öne sürmüştür. Bu şartlar içinde satış müdürü için, öncelikli iyi derecede İngilizce diline hakim olması, sık sık seyahat edebilecek potansiyele sahip olan, ekip yönetecek yeteneğe ve insanlarla iletişimi sağlam, ikna yeteneği yüksek olan kişiler daha önce tercih edilecektir. Depo müdürü için gereken şartlar, ilk tercih olarak endüstri mühendisliğinden mezun ya da lisans mezunu, MS Office programlarını iyi derecede bilen, sonuç odaklı çalışmaya yatkın, aktif bir şekilde araç kullanabilecek kişiler tercih sebebidir.

Yukarıda bahsedilen şekilde personel alımı yapılacaktır. Siz de bu şartlara kendinizi uygun buluyorsanız vakit kaybetmeden Ülker çikolata iş başvurusunu sitemiz aracılığı ile vakit kaybetmeden yapabilirsiniz. Hemen alt kısımdaki bağlantı yardımı ile yapabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/yildiz-holding-is-ilanlari-c4325-p29208/
Editör: TE Bilisim