Ülker personel alımı yapıyor. Ülker bünyesinin personel eleman ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde ve pozisyonlarda personel alacak. Sizde başvuruda bulunmak için ilanın devamındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

70 yıldır dünyaya lezzet üreten, ufak bir fırından büyük bir imparatorluğa uzanan Yıldız Holding bünyesinde ki Ülker Bisküvi, sektöründe dev isimlerin arasında yerini almıştır. Üretim fabrikalarında ki çevreye duyarlılık politikası sayesinde örnek teşkil eden Ülker Bisküvi Personel Eleman Alımları ile birçok meslek grubuna iş imkanı sunmaktadır. Saygın bir markanın bünyesinde çalışmak, kariyer planları olan kişiler için kaçırılmaz fırsattır. 2016 yılı başlarında yürürlüğe koyduğu faaliyet çalışmaları sayesinde yılın ilk çeyreğinde satış gelirlerinde %20 ye yakın büyüme yapan Ülker Bisküvi büyümenin adeta artarak devam edeceğini kanıtlamış durumda. Tarıma ve çiftçiye verilen destek ile hem çiftçilerin daha çok kazanmalarını sağlamakla kalmayıp, tohum ıslah çalışmaları için verdiği desteklerle de daha sağlıklı bir yaşam için elinden geleni yapmaktadır.

Çocuklara yönelik çeşitli spor organizasyonlarında da kendini gösteren Ülker Bisküvi 300 bine yakın çocuğun sporla tanışmasına ve sportif faaliyetlerde bulunmasına imkan sağlayarak ve bir çok spor kulübüne sponsor olarak Türk sporunun en büyük destekçisi unvanını da almıştır. 2020 olimpiyatlarında da İstanbul’un tanıtımına destek olarak bu ünvanını perçinlemiştir. Ayrıca kültür ve sanata verdiği değer ile yine birçok geleceğin sanatçılarının temelini atmıştır. Kendi bünyesindeki eğitim atölyeleri vasıtasıyla 4 yılda 10.000 den fazla genç neslin çağdaş bir sanat eğitimi almasını sağlamıştır.

Eğitime önem veren Ülker Bisküvi Personel Eleman Alımları sonrası çalışanlarının çeşitli eğitim programları ve sosyal olanakları ile kişisel gelişimlerini arttırmayı amaçlamaktadır. Kendini kanıtlayan herkesin ulaşabileceği yüksek kariyer imkanlarını açık bir şekilde sunan Ülker Bisküvi satış, depo elemanı, personel sorumlusu, üretim elemanı, muhasebe, iş yeri hekimliği, çevre ve iş güvenliği uzmanı, vardiya amiri gibi iş kollarında çalışmak isteyenler iş ilanları üzerinden başvuru yapabilirler. Sağlıklı, mutlu ve güven dolu bir ortamda çalışmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Çalışanları için daha konforlu, daha güvenli bir ortam sağlamak için yatırım yapmaktan kaçınmayan Ülker Bisküvi bu yönüyle de bünyesinde ki çalışanlarını ne kadar önemsediğini ispat etmiştir. 300 den fazla çikolata ,bisküvi, sıvı yağ, içecek, sakız ve daha sayamadığımız bir çok ürün yelpazesinde müşterilerinin isteklerine cevap veren Ülker Bisküvi iş fırsatlarıyla da cazip durumda.
İş İlanına başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/yildiz-holding-is-ilanlari-c4325-p29208/
 
Editör: TE Bilisim