Uğur Okulları  Öğretmen Alım İlanı 2016

Uğur Okulları bünyesindeki Öğretmen açığını kapatmak adına Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alımı yapacaktır. Uğur Okulları tarafından alınacak olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alımına ilişkin genel şart ve nitelikleri haberimizde bulabilirsiniz.

 

Türkiye’de en çok atama işlemlerinin yapıldığı öğretmen atamalarının olacağı Şubat atamasında yapılacak olan 30 bin öğretmen atamasıyla birlikte özel okullar ve kolejlerde hükümet ile aynı anda bünyesindeki öğretmen açıklarını kapatmak için sözleşmeli öğretmen alım ilanları yayınlamaya başladı.

 

Uğur Okulları bünyesindeki öğretmen istihdamını karşılamak adına Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alımları yapacak. KPSS puanı alan ve halen atanamyan öğretmenler için  Uğur okulları Öğretmenlik şansı tanıyor. Eğitim Fakültesi Mezunu olanlar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alımına başvuru yapabilecekler.

Genel Şartlar

-Dershane ve Lise düzeyinde 2 yıl eğitim deneyimi olmalı

-Formasyonu veya Eğitim Fakültesi Mezunu olmak

-Lisan Mezunu-Yük. Lisan Öğr-Yüksek Lisans Mezunu şartı olan adaylar başvuruda bulunabilecek

 

Uğur Okulları  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alım ilanına kimler başvuru yapabilecek. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alımında yaş sınırı var mı;? Bayan adaylar Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni alım ilanına başvuruda bulunabilecek mi? İşte bu soruların cevaplarını aşağıda vermiş olduğumu linke tıklayarak kontrol edebilirsiniz.

http://www.yenibiris.com/ugur-okullari/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi-ogretmeni-is-ilani/664905

Editör: TE Bilisim