Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve rating listesinde her gün üst sıralarda yer almakta olan TV 8 personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Alımlar oldukça azda olsa pek çok aday TV 8'de istihdam etmek istediğinden dolayı firmaya CV göndermeye devam ediyor.

TV 8, interaktif iş ilanları siteleri ya da resmi internet sitesi aracılığı ile açık pozisyonları duyurmaz. Ancak acil alımlar olduğunda TV 8'in resmi internet sitesi aracılığı ile duyuru yapılmaktadır. Örneğin geçtiğimiz haftalarda TV 8 yunanca bilen ekip arkadaşı aradığını duyurmuştu. Bu duyuruların haricinde TV 8 kendilerine gelen öz geçmiş (cv) başvurularını kabul etmekte ve uygun adaylar ile iletişim kurulmaktadır.

Öz Geçmiş Başvurular Kabul Ediliyor!

Sizde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 kanalının personeli olmak istiyorsanız TV 8'in insan kaynakları bölümünde bulunan mail adresi aracılığı ile öz geçmiş formunuzu gönderebilirsiniz.

TV 8'e gelen maillerin tamamı İnsan Kaynakları ekibi tarafından incelenmektedir. Sizde TV 8'de istihdam etmek için öz geçmiş formunuzu detaylı bir şekilde TV 8'in mail adresine gönderebilirsiniz. İncelenen CV'lerde uygun bulunan adaylara irtibat numaraları ile iletişim kurulacaktır. Öz geçmiş formları için aşağıda ki mail adresine öz geçmişinizi gönderiniz. Yine detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

[email protected]
https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari
Editör: TE Bilisim