Son yılların en iyi yükselişe geçen medya şirketleri arasında yer alan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 televizyon kanal açık pozisyonları için resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer bölümü aracılığı ile iş ilanları yayımlamaya devam ediyor.

TV 8 geçtiğimiz haftalarda ilan etmiş olduğu Yunanca bilen ekip arkadaşı arıyoruz ilanı için personel alımı başvurularını kabul etti. Yine açık pozisyonlar için TV 8 iş ilanlarını kamuoyuna duyurmaya devam etmektedir. Sizlerde yayımlanan bu ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

CV BAŞVURULAR KABUL EDİLİYOR

TV 8'in resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümüne iş ilanları 2017 sonucunu öğrenmek için girmekte olan başvuruların CV yolu ile kabul edildiğini görmektedir. Yani TV 8 şu anda gerekli pozisyonlar için CV aracılığı ile başvuruları kabul etmektedir.

TV 8 televizyon kanalında istihdam etmek isteyen adayların gerekli öz geçmiş formunu yani CV'sini hazırlayarak TV'in resmi internet sitesinde ki insan kaynakları bölümünde belirtilmiş olan [email protected] adresine mail yolu ile ulaşabilirler.

TV 8 İş İlanları

TV 8'in iş ilanları sürekli olarak insan kaynakları bölümü aracılığı ile yayımlanmamak da olup gerekli pozisyonlar için iş ilanları yayımlanmakta ve bu pozisyonlara başvurular kabul edildiği gibi yine [email protected] adresine adaylar CV'lerini göndererek müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir.

https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari
[email protected]

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim