TÜVTÜRK personel alımı gerçekleştiriyor. TÜVTÜRK bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde personel eleman alacak. Ayrıntılar ve başvuru bilgileri ilanın devamındadır.

TÜVTÜRK dünya standartlarında araç bakımı yapan uzman bir kuruluştur. Açılımı araç muayene istasyonları olan TÜVTÜRK tüm Türkiye'de periyodik muayene yapan ve yetkili olan tek kuruluş özelliği taşımaktadır. Geçmiş senelerde özellikle de geçen sene 2015 yılında vermiş olduğu ilanlarla bünyesine yeni personeller katan TÜVTÜRK bu sene 2016 yılında da yeni genişleteceği kadrosu ile yıla daha güçlü başlamayı hedeflemiştir.

TÜVTÜRK personel eleman alımı iş ilanı 2016 yılında vermiş olduğu yaklaşık 40 ilanı ile yüzlerde personeli aralarına katmak için kolları sıvamış durumda. Alım yapacakları personeller arasında en az lise mezunları olmak üzere daha üst öğrenim mezunlarının da arasında bulunduğu başvurulardan personel alımını gerçekleştirecektir. Geneli profesyonel olmak üzere bu kişilerin alımı daha çok kolay ve tercih sebebi olacaktır. Eğer bu kesim içerisinde iseniz şansın biraz daha çok yüzünüze gülme ihtimali vardır.

TÜVTÜRK personel eleman alımı iş ilanı 2016 yılında ki personel yerleştirme için belli başlı pozisyonların ilanını vermiş ve açıklamıştır. Bunlardan bazıları ise, istasyon amir yardımcısı, araç muayene teknisyeni, kafe servis elemanı, müşteri kabul görevlisi ve egzoz emisyon teknisyenidir. TÜVTÜRK'ün personel alım pozisyon listesi bu şekilde olup bu alanlarda alım yapacaktır. Yukarıda yayımlandığı pozisyonlar dışında herhangi bir ilan vermediğinden farklı bir alanda alım yapılmayacaktır.

TÜVTÜRK personel eleman alımı iş ilanı 2016 yılında ki verilen iş ilanındaki başvurular için alım şartları her pozisyona göre değişiklik gösterecektir. Bu pozisyonlardan müşteri kabul görevlisi için gerekli şartlardan bazıları belirtilmiştir. Bunlar; en az lise mezunu olacak şekilde, MS Office programlarına hakim, satış hizmetlerinde ya da otomotiv sektöründe en azından 1 senelik tecrübesi bulunan ve müşteri memnuniyeti bilincine hakim adaylar müşteri kabul görevlisi olabilecek potansiyeldedir.

Kafe servis elemanı için ise bay bayan fark etmeksizin, dış görünüşüne dikkat eden, diksiyonu iyi düzeyde olan, en az 1 yıllık deneyimi ve yoğun bir tempoda çalışabilecek potansiyele sahip olabilen, son olarak erkeklerin de askerliği tecilli ( en az 2yıl) ya da tamamlamış olması gerekmektedir.
İlana Başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/tuvturk-is-ilanlari-c5996-p30877/
Editör: TE Bilisim