TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) 13 Aralık 2017 tarihli yaptığı duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre başvuru şartlarını taşıyan herkes bu kadrolara başvuru yapabilecektir. Ayrıca adaylardan bu kadrolar için Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Yabancı Dİl Sınavı şartları aranacaktır. Adayların KPSS ve YDS Sınavı sonuçlarına göre TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) tarafından yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan oluşan Giriş sınavı yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) bünyesine farklı kadrolarda sözleşmeli olarak 19 personel alacak. Alım kadroları ise, Makine Mühendisi 5 kişi, Elektrik Elektronik Mühendisi 6, Endüstri Mühendisi 2, Metalurji-Malzeme Mühendisi 2, Kimya Mühendisi 2 ve Yazılım Mühendisi olarak 2 kişi alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

TÜVASAŞ ( Türkiye Vagon Sanayii ) alım yapacağı yukarıdaki kadrolar için adaylardan, Son başvuru tarihi itibari ile yukarıdaki bölümlerin fakültelerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış Olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, son 5 yıl içinde yapılmış olan Yabancı Dİl Sınavından C seviyesinde İngilizce dilinden puan almış olmak, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapacak adaylar, ilan resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren başvurularına başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, “Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü Milli Egemenlik Caddesi No:131 Adapazarı / SAKARYA / TÜRKİYE" adresinden veya  (http://www.tuvasas.com.tr) internet adresinden temiz eidlecek başvuru formunu ve istenilen belgeleri eksiksiz dolrumak surati ile şahsen veya posta yolu ie yapmaları gerekmektedir.

Adaylar İlanın tam metnini inceleyerek ilan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirler. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim