Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı işçi personel alımı yapacağını açıkladı. Söz konusu ilan ile Daimi 20 İşçi Personel alınacak.Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ilgili ilan için Türkiye İş Kurumuna talepte bulunmuş olup başvuru işlemleri ve diğer işelmler Türkiye İş kurumu ( İŞKUR ) üzerinden gerçekleştirelecektir.

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları gereklidir. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümlerine göre il düzeyinde karşılanması için söz konusu ilanın 22 mayıs 2018 tarihinde Türkiye İş kurumu üzerinde yayımlanması için talepte bulunulmuştur. Adaylar ilan hakkında detaylı bilgiye Türkiy İş Kurumu üzerinden ulaşacaklardır.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) 20 işçi personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacak ve en geç 10 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular 22 mayıs 2018 tarihinde başlayacak olup, en geç 31 mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlgili ilan için başvurular, Ankara İşkur İl Müdürlüğüne veya İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Ayrıca bunun dışında başkanlığa elden veya posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca Devlet personel başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak için aşağıdaki bağlantı sayesinde İlanın tam metnine ulaşacaksınız.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim